Akár elkezdtél felkészülni a nyári strandszezonra kedvenc Trend automata szolárium stúdiódban, akár nem, a nyár vitathatatlanul megérkezett!

Gondolom, Te is nagyon várod már, hogy kifekhess a strandra, vagy végre el mehess nyaralni a családdal, a barátokkal, vagy épp csak élvezhesd lenge ruháidban a nyár varázslatos feelingjét.

Ugyan az időjárás bár abszolút kiszámítható és a meleg arcát már megmutatta, okozhat még meglepetéseket a nyár eleje és ennek van számunkra egy vitathatatlanul pozitív oldala.

Tudod, hogy mi az?

A rossz idő pozitív oldala

A felkészülés! Kaptunk még egy kis időt, hogy formába hozzuk magunkat. Egy kis plusz edzés, egy egészséges diéta (soha nem az éhezés), és persze barnulás a Trend automata szoláriumban!

A szolárium pozitív oldala

A szolárium pozitív oldala

Voltál már úgy, hogy minden szabad percedet a strandon vagy valahol a napon töltötted, hogy elérd a vágyott barna bőrszínt?

Talán épp a kedvenc partidra készültél, amihez most vettél egy új ruhát, és szerettél volna káprázatosan festeni, csakhogy hiba csúszott a számításba.

Ugyanis megjelent – fürdőruhától függően – itt-ott egy fehér csík. Nem beszélve arról, ha még a napszemüveg is rajtad maradt. 

Mindenki szeret szinte már tökéletesen kinézni, és bizony egy ilyen bakin eléggé ott ragadhat a figyelem. Így is csodálatosan szépek vagyunk, de akkor se legyen ott az a vonal!

Jól mondom? Tehát, ha szeretnéd idén elkerülni ezt a problémát, akkor nyomás a legközelebbi Trend automata szolárium szalonba! 

Szolárium – Az egyenletes barnaság elérése

Hogyan tudnál lebarnulni szépen, egyenletesen, vonzóan?

A válasz természetesen az, hogy egy Trend automata szoláriumban!

Még nem késő, hogy ellátogass egy Trend automata szoláriumban, hogy elérhesd a vágyott színt, még az első nyaralás előtt!

Mennyi idő után látszik a szolárium hatása? Van még időm?

Azt, hogy a szolárium hatása mennyi idő után látszik, hányszor kellene menned, és milyen időtartamban, meg tudod beszélni recepciósainkkal.

Folyamatos továbbképzésen vesznek részt, és nem nagyon van olyan kérdés a szolizás témakörén belül, amire ne tudnának neked válaszolni. Kérdezz bátran!

És természetesen mindig van időd! Ha pár nap múlva indulsz nyaralni, lehet, hogy nem úszod meg, hogy látszódjon a bikini nyoma, de utána szívesen látunk, ha szeretnéd ezt korrigálni! 

Kell-e szoláriumkrémet használnod?

Nem kötelező, de erősen ajánlott. Főleg, ha még csak most kaptál észbe, hogy itt a nyár, és hamarosan eljön az első nyaralások ideje.

A szoláriumkrémek felgyorsíthatják a barnulást, és tartósabbá teszik a bőrszínt. Olyan is sokszor előfordul, hogy valakinek gyönyörűen barnul a felsőteste, de a lábán alig látszik valami.

Ilyenkor van lehetőséged külön lábra venni szoláriumkrémet. Ezen kívül a szolikrém ápol, hidratál, és szebbé varázsolja bőrödet!

Szoláriummal a szexi barna bőrért!

Tehát, ha szeretnéd elkerülni a hófehéren világító bőrfelületeket, és káprázatosan érezni magad egész nyáron, akkor

  • gyere be egy Trend automata szolárium szalonba,
  • kérj tanácsot a szoláriumozással és a szolárium krémjeinkkel kapcsolatban!

Csodálatos nyarat kívánunk Neked! 

Érdekel, melyik a hozzád legközelebb eső Trend automata szolárium? Csekkold szalonjaink listáját az alábbi linken!

TREND AUTOMATA SZOLÁRIUM SZALONOK LISTÁJA

2 Comments on “Így segít a szolárium a ragyogó barnaság elérésben!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük