1. Kerüld el a leégést

Először is nagyon fontos, hogy soha ne égjen le a bőröd, mert az nagyon árt a bőrödnek!

Mivel a legtöbb szoláriumban ellenőrzött körülmények között barnulhatsz (továbbá pl; a Trend automata szoláriumaiban leégés biztos szolárium csövek vannak szolgálatban), a saját bőrtípusodnak megfelelő feltételek mellett szolizhatsz.

Ráadásul nem befolyásolják barnulásodat semmilyen külső körülmények (mint az aktuális UV sugárzás és egyéb elemek), így könnyen elkerülhető a leégés.

A Trend automata szolárium csöveit használva csodálatos barna színt kaphatsz.

2. Megelőzés/alapozás

A fenti pont kiegészül azzal, hogy a leégés kockázata szinte egyenlő a nullával, ha követjük a fokozatosság elvét és nem akarunk egyből nagyon barnák lenni. Tudod? A kevesebb néha több.

Időnyereség: Akár órákat is fekhetsz kint a napon (bár ez azért erősen ellenjavallott!), nem biztos, hogy olyan eredményt fogsz elérni, mint 10 perc szoláriumozással a Trend automata szolárium gépeiben.

Minden napra akad bőven tennivaló, de 10 perc magadra szánt időt senki sem sajnálhat Tőled! #énidő

3. Kellemetlenségek a strandon? A szoláriumban ilyen nincsen!

Persze jó dolgok is vannak a strandolásban. Például a víz közelsége, a hangulat, hogy együtt lehet a család, a barátok.

De inkább a szolizás való Neked, ha nem bírod a tömeget, irtózol a szúnyogoktól és darazsaktól, ha egy kicsike esélyt is látsz arra, hogy megtámad egy cápa vagy egyéb szörnyűség, ami a vízben él, vagy ha éppen gyűlölőd a szemetet, amit mások hagynak maguk után.

A Trend automata szolárium stúdió Hálózat szalonjaiban például feltétlenül élvezheted a zenét is egy klimatizált helyen.

4. Nem befolyásolja az időjárás

Azt hiszem, ezt a pontot nem kell túlmagyarázni. Ha esik, ha fúj, ha havazik, vagy akár ha 38 fok van odakinn és már elviselhetetlen a meleg, a szoláriumban mindig ugyanazok a kellemes környezeti körülmények várnak.

Ha biztosan nem akarsz egy vihar vagy hőguta áldozatává válni, akkor válaszd a szoláriumozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük