INTERJÚ A SCARLET FASHION ALAPÍTÓJÁVAL, SZANYI BRIGITTÁVAL

A minőségi ruhadarabok felkutatása, aktuális divatot követő, időtálló darabok beszerzése és a stílusos ruhatár kialakítása.

A Scarlet Fashion nevű Budapesten található (1203. Budapest. Ady Endre u 68-70) női ruhaüzlet éppen ezekre az igényekre válaszol kényelmes, stílusos és divatot követő gyönyörű és egyedi ruháikkal.

A Scarlet Fashion által „uralt világban” való érvényesülésről, a minőségi ruhadarabok és divatkiegészítők beszerzéséről és jövő kihívásairól a Scarlet Fashion alapítójával, Szanyi Brigittával beszélgettünk.

Mi volt a legnagyobb kihívás a női ruházati webshoppal kapcsolatban?

Az inspirációmat, életérzésemet a személyes találkozások közben könnyen át tudom adni, ami a webáruházban sokkal nehezebb feladatnak bizonyult.

Rájöttem, hogy nem elég szép képeket csinálni, hanem meg kell ragadni a Scarlet Fashion jellemző hangulatát is az oldalon.

Említetted, hogy az inspirációtokat is szeretnéd megmutatni a ruhákon keresztül. Mi inspirál Téged, és miért ilyen hangsúlyos ez?

Utazásaim/árubeszerző körútjaim során mindig az aktuális divatot követve és a szeretett Vásárlóim igényeit szem elött tartva töltöm fel árukészletemet.

Természetesen aktívan figyelem az aktuális trendeket is, és próbálom a Scarlet Fashion stílusába illesztve követni azokat, de ennél többre is törekszem.

Azt szeretném, hogy ha tőlem vásárolnak, ne csak néhány szép termékkel, hanem sokkal inkább egyfajta életérzéssel legyenek gazdagabbak: a harmónia és a kiegyensúlyozottság érzésével.

A nyári kollekciót például a nyári nap ébredő ereje, a sós illatú tengeri szél könnyedsége, a természet frissítő tisztasága ihlette, így a színekben dominálnak a hűvös, vízi árnyalatok és mellette a meleg, fűszeres aromák és virágok ihlette színek.

Mi az elsődleges szempont a Scarlet Fashion ruha beszerzésénél?

A rafinált, mégis jól kombinálható, kényelmes darabokat szeretjük vásárlóimmal. A legfontosabb számunkra, hogy a fazonok könnyed, kényelmes viseletet biztosítsanak, ami a réteges öltözködést is lehetővé teszi.

Emellett viszont a Scarlet Fashion stílusa örök, így fontos, hogy egy korábban vásárolt termék beilleszthető legyen az éppen aktuális kollekcióba is.

Ebben segítenek például a kiegészítők ezer féle variálhatósága is. Jól megválasztott kiegészítőkkel – táska, öv, kendő – más és más stílust, hangulatot adhatunk egy-egy alap ruhadarabnak.

A Scarlet Fashion kollekcióban nem csak női ruhákat találni. Minek köszönhető ez?

A világ különböző szegleteinek divatját figyelve látom, hogy egy jól megválasztott táska, egy egyedi divatkiegészítő legalább annyira fontos lehet, mint maga a ruha.

Az idei nyári kollekcióval egy régi álmom vált valóra: tényleg tetőtől talpig #scarletesen öltöztethetem vásárlóimat.

És természetesen ahogyan a ruháknál is a lehető legjobb minőségre törekszem, úgy a kiegészítőknél is.

Hogyan tovább? Mik a jövőbeli terveid?

Szeretném továbbra is élménnyé tenni az öltözködést és segíteni abban, hogy minél több Nő bátran mutassa meg önmagát és ragyogjon a nőiességében.

A Scarlet Fashion utánozhatatlan stílusát és az elfogadó közösségét szeretném továbbra is szeretettel, odafigyeléssel építeni.

Nagyon sok tervem van a jövőre nézve, de ezeknek egy részét meglepetésnek tartogatom. #Scarletesen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük