Hidd el, karcsúbbnak is tűnsz tőlük

Ha elégedetlen vagy a pocakoddal, ne a zsákszerű ruhákra szavazz, mert azoktól csak szélesebbnek tűnsz: így trükközz inkább.

Sok nő számára a fenék mellett a has a legkényesebb terület, melyre könnyen felkúsznak a plusz kilók, és amivel nincs teljesen megelégedve.

A pocakot ráadásul a nem megfelelő ruhák hajlamosak kiemelni, és a legrosszabb formájában mutatni. Ám a zsákfazonú darabok sem jó megoldások, hiszen kövéríthetnek.

Ha szeretnéd eltakarni az esetleges úszógumit, akkor ne a bő, nőies formákat elrejtő szettekre szavazz, hanem vess be inkább apró, mégis hatásos trükköket, melyek elterelik a figyelmet a pocakodról, és elrejtik azt.

Így fedheted el a pocakodat nyáron

Így fedheted el a pocakodat nyáron

Bár télen a sokat takaró ruhákban kicsit könnyebb elbújtatni a felesleget, nyáron sem lehetetlen, ha csalsz egy picit a mintákkal, a szabásokkal, a fazonokkal, na és a darabok tökéletes kombinálásával.

A következő karcsúsító, hastakaró tanácsokat egyszerűen alkalmazhatod a forróságban is, és csupán pár fontos dologra kell odafigyelned ahhoz, hogy meglegyen a várt eredmény.

Hordd az idei nyár slágerét, a szűk, fehér nadrágot egy lazább felsővel, hogy kiemelje a formáidat, ne szélesítsen, de takarja a hasadat. A lazán fodros aljú pólók szépen elfedik a hasat, és divatosak is.

One Comment on “Apró öltözködési trükk nyárra, ami elfedi a hasi úszógumit”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük