Ha a közelgő ünnepi szezonra, a karácsonyi ünnepekre és a szilveszteri party-ra próbálod már most formába hozni magadat, de a fogyókúra és a testmozgás nem sokat segít a problémás területeken, ennek számos oka lehet.

A hagyományos fogyókúrás módszerek arra késztethetik a szervezetet, hogy konzerváló üzemmódba lépjenek, ami viszont lelassítja az anyagcserét, és valójában megnehezíti a zsírleadást és hogy testünk csúcsoformába kerüljön.

Szerencsére az orvostudomány fejlődése megtalálta a módját a zsír csökkentésének anélkül, hogy a szervezet pánik üzemmódba kerülne.

MI AZ A KAVITÁCIÓ?

Először is, a kavitáció gyors meghatározása: ez egy olyan kezelés, amely ultrahanghullámok segítségével távolítja el a felesleges zsírt testünk bizonyos területeiről.

Az eljárást a bőrön keresztül, egy speciális kézi eszköz segítségével végzik, nem műtéti eljárás során.

A kavitáció általában olcsóbb és kényelmesebb, mint a hagyományos zsírleszívás, és különösen kiváló a zsír eltávolítására az állról és az állkapocsról.

Az ultrahangos kavitációt a test kis, specifikus területeinek kontúrozására kifejezetten alkalmas.

ÍGY MŰKÖDIK AZ ULTRAHANGOS ZSÍRKAVITÁCIÓ?

ÍGY MŰKÖDIK AZ ULTRAHANGOS ZSÍRKAVITÁCIÓ?

Az ultrahangos kavitációs eljárás ultrahang és rádióhullámok segítségével bontja le a szervezetben zsírsejteket és a cellulitot anélkül, hogy a közeli szerveket és sejteket érintené vagy károsítaná.

A felbomlott zsírsejtek ezután természetesen az emésztőrendszeren keresztül dolgozza fel a testünk.

Ellentétben a sebészeti beavatkozással történő zsírégetési kezelésekkel, az ultrahangos kavitációval nincs fájdalom, hegesedés, vérzés, és nincs fertőzésveszély vagy hosszadalmas gyógyulási idő, ami a felépüléshez szükséges.

Az eljárás során a kozmetikus olyan kéziszerszámot alkalmaz, amely alacsony szintű ultrahang hullámokat továbbít a bőrünkön keresztül a testünkbe.

A kompressziós-tágulási impulzusok mikró buborékokat hoznak létre.

Ezek a buborékok megnagyobbodnak, ütköznek és felrobbannak, olyan lökéshullámokat hozva létre a testünkben, amelyek „kiszivárogtatják” a zsírsejtek tartalmát a kavitációnak nevezett folyamat során.

A salakanyagok ezután a májon keresztül feldolgozódnak, szervezetünk a nyirokrendszerünkre támaszkodik, az izzadtság és az emésztési folyamat révén pedig távoznak a szervezetünkből a felbomlott, felesleges zsírsejtek.

MEKKORA TESTFELÜLETET KEZELNEK AZ ELJÁRÁS SORÁN?

Az általában egyórás kezelés során a test egy közepes méretű területére fókuszálunk ami lehet például a has, a belső vagy külső combok, a fenék vagy a hát.

A kisebb területek, például az áll vagy a felkar együtt is kezelhetők. A maximális hatékonyság érdekében ugyanazon a területen többszöri kezelés javasolt.

Az extra hasi zsír például akár 3-6 kezelést is igényelhet, míg a nagyobb területeken többszöri kezelésre lesz szükség.

A ZSÍRKAVITÁCIÓ AZONNAL ÉSZREVEHETŐ?

A ZSÍRKAVITÁCIÓ AZONNAL ÉSZREVEHETŐ?

Néhány eredmény azonnal látható lesz, azonban a teljes folyamat több napig is eltarthat (a legelső eredmények általában a kezelést követő 72 órán belül láthatók).

Hat és tizenkét héttel a kezelést követően kezdjük érezni a hatásokat, mivel a folyamatnak időbe telik, amíg átjárja a szervezetet. 

Az emberek gyakran több kezelést kell igénybe venni néhány hét vagy hónap alatt. 

Három ultrahangos kavitációs kezelés az átlagos kezelések száma, azonban egyéntől függően lehet, hogy többre vagy kevesebbre lesz szükséged.

Valószínűleg jobb eredményeket érhetsz el, ha nem dohányzol. Ennek oka az, hogy a dohányzás korlátozza a véráramlást a szövetekben, így a szervezetnek több oxigénre van szüksége a gyógyuláshoz.

Ezért javasoljuk, hogy próbáld meg néhány héttel abbahagyni a dohányzást, mielőtt bármilyen zsíreltávolítási eljárást el kezdenél és így tudod növelni a kezelés hatékonyságát.

AZ ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓ MEGERESZKEDETT BŐRT EREDMÉNYEZ?

AZ ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓ MEGERESZKEDETT BŐRT EREDMÉNYEZ?

Míg egyes gyors súlycsökkentő kezelések a bőr megereszkedését eredményezhetik, az ultrahangos kavitációs kezelés feszesítő hatással van a bőrünkre ész az izomszövetekre, beleértve a korábbi fogyókúrás erőfeszítések során kialakult laza bőrt is.

A tényleges eredmények eltérőek lehetnek személyenként.

MINDENKI KAPHAT ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ KEZELÉSEKET?

A kezelésre ideális jelöltek általában jó egészségi állapotúak, csak mérsékelten túlsúlyosak.

A kavitációs kezelést igénybe vevők nem lehetnek terhesek, nem szoptathatnak, nem szedhetnek véralvadásgátló szereket, és nem használhatnak pacemakert vagy más fém implantátumot.

Az ultrahangos kavitáció által negatívan befolyásolható egyéb állapotok közé tartoznak a közelmúltban végzett műtétek, jelenlegi fertőzés vagy fertőző betegség, károsodott nyirokrendszer vagy immunhiány, valamint súlyos egészségügyi állapotok, mint például szívbetegség, cukorbetegség, rák, epilepszia, magas vagy alacsony vérnyomás, hemofília vagy tuberkulózis.

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy kavitációs kezelést igénybe vehetsz-e, először konzultálj az orvosoddal.

FÁJDALMAS-E A KEZELÉS, VANNAK MELLÉKHATÁSOK?

FÁJDALMAS-E A KEZELÉS, VANNAK MELLÉKHATÁSOK?

Általában az ultrahangos kavitációs kezelés nem árt és nem jár fájdalommal.

Egyesek azt is mondják, hogy pihentetőnek és terápiásnak találták a kezelést.

Érdemes határidőnaplónkban a kezelés utáni napokra pihentető programokat tervezni. A kezelést követően nem javasolt edzőterembe menni, nehéz fizikai munkát végezni, míg szervezetünk regenerálódik.

A lehetséges mellékhatások közé tartozik a kezelt terület körüli érzékenység. De mivel nem invazív az eljárás, ezek lényegesen kevésbé intenzívek, mint például a lipo kezelés után.

ZSÍRKAVITÁCIÓS KEZELÉST SZERETNÉL?

ZSÍRKAVITÁCIÓS KEZELÉST SZERETNÉL?

A fogyás többről szól, mint a tökéletes alakról és hogy minden ruha a legjobban álljon rajtad.

A plusz kilók leadása jobb általános egészségi állapotot, jobb közérzetet, valamint több energiát és magasabb önbecsülést eredményez.

Ha többet szeretnél megtudni az ultrahangos kavitációs zsírcsökkentő terápiáról, hívd

a +36 20 289 1333 számot és kérj konzultációra időpontot.

A Glamour body alakformáló szépségszalon egy kicsi, családias hangulatú, egyszemélyes szalon, ahol a szépülni vágyó vendégeket nagy szeretettel várják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük