A mai napon egy Magyarországon tevékenykedő, példaértékű kitartással és vendégorientált magatartással rendelkező céget szeretnénk bemutatni.

A Trend automata szolárium hálózat egy olyan magyar üzlethálózat, amely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján.

Jelenleg (2022-08 ) 5 automata szolárium stúdió található: Szolárium Budapest 18.kerület, Szolárium Cegléd, Szolárium Szolnok, Szolárium Törökszentmiklós, Szolárium Tiszaföldvár.

Fontosnak tartja a szolárium hálózat vezetősége, hogy a lehető legjobb életminőséghez szükséges szolgáltatást nyújtson minél több barnulni vágyó vendégeinek, ezért a kedvező árakhoz ragaszkodnak ma is, épp úgy, mint a kezdetekkor.

Ahol most tartanak…

Jelenleg (2022-08 ) 5 automata stúdió található: Budapest 18.kerület, Cegléd, Szolnok, Törökszentmiklós, Tiszaföldvár

Kedvező árakkal és rendszeresen karbantartott automata üzemeltetésű szolárium gépekkel várja vendégeit a nap 24 órájában.

És amerre haladnak…

A Trend automata szolárium hálózat vezetőségének a Vendégeik elégedettsége a legfontosabb.
Hisznek abban, hogy vállalkozásuk sikeréhez fontos az elkötelezettség, pozitív hozzáállás, közös sikerbe vetett hit. 

A siker titka az ember

Meg lehet csinálni a sikert itthonról is, és egyre többen vannak azok, akik képesek lesznek a jövőben ezt be is bizonyítani.

Sokkal mélyebb motivációra van szükség egy vállalkozás esetén annál, minthogy havonta pénzt veszünk ki belőle – állítja a Trend hálózat tulajdonosa.

A cég jól mérte föl a piaci igényeket és tudatosan építkezve immár az ötödik stúdióját üzemelteti.

”Akartam szolizni egy jót, így megcsináltam a saját szoláriumomat”

”Akartam szolizni egy jót, így megcsináltam a saját szoláriumomat”

Az elmúlt évekre visszatekintve, mit gondolsz, fejlődött a kultúra Magyarországon?-kérdeztük a Trend szolárium tulajdonosát.

Nagyon is, tényleg van látható, érezhető fejlődés ezen a téren. Gyakran mi is megkapjuk, hogy „amióta hozzátok járunk szoláriumozni, nem tudunk máshol barnulni”.

A szorgalmas, folyamatos és precíz munka az egyetlen hosszú távon működő megoldás. Viszont ugyanilyen fontos, hogy időként ki kell lépni a mókuskerékből.

Miben különbözik a Trend szolárium hálózat a többi cégtől?

Trend: Az első különbség a szakértelem. Manapság sokan azért fognak szolárium stúdió üzemeltetésbe, mert rövid idő alatt kiemelkedő profitot akarnak elérni.

Mi viszont a stúdióink tervezéséhez és kivitelezésének minden lépéséhez értünk, és tudásunkkal igyekszünk egy színvonalas hálózatot üzemeltetni.

A másik fontos különbség a Trend automata szolárium stúdió és versenytársai között az, hogy mi csak automata rendszerű gépekkel ellátott stúdiókat üzemeltetünk. Garantálni tudjuk a vendégeink igényeinek kielégítését a leégés biztos szolárium gépeinkben használt csöveinkkel.

2 Comments on “Egy sikeres vállalkozásnak többről kell szólnia a pénznél-Trend szolárium stúdió hálózat”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük